‍ ♻️ صدور ۵۶ درصد بیمه شخص ثالث و ۴۸ درصد بیمه بدنه خودروهای کشور توسط بیمه ایران

‍ ♻️ صدور ۵۶ درصد بیمه شخص ثالث و ۴۸ درصد بیمه بدنه خودروهای کشور توسط بیمه ایران

✅ در نشست امضای سند همکاری شرکت سهامی بیمه ایران و شرکت تهیه و توزیع قطعات و لوازم یدکی ایران خودرو (ایساکو) بمنظور بهره برداری و پیاده سازی پلتفرم جامع خدمات مکان محور در حوزه ارائه خدمات رسانی سیار به مشتریان و زیان دیدگان حوادث رانندگی در سراسر کشور، دکتر سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی، دکتر رضایی مدیرعامل بیمه ایران، دکتر مقیمی مدیرعامل ایران خودرو و مونسان مدیرعامل شرکت ایساکو سخنانی در اهمیت همکاری میان بزرگترین شرکت بیمه و بزرگترین خودروساز کشور بیان کردند.

? به گزارش روابط عمومی بیمه ایران ، در این جلسه که در سالن اجتماعات بیمه مرکزی برگزار شد، مدیرعامل بیمه ایران ضمن تشریح خدمات متمایز این شرکت در حوزه های مختلف بیمه ای گفت: بر اساس آمار ۵۶ درصد بیمه نامه های شخص ثالث و ۴۸ درصد بیمه نامه بدنه اتومبیل در سراسر کشور توسط بیمه ایران صادر می شود و همچنین بیش از ۶۰ درصد خسارت های اتومبیل در صنعت بیمه توسط بیمه ایران پرداخت می گردد که این موضوع نشانه اعتماد واطمینان مردم به این شرکت است؛ به همین جهت برای ارتقای سرویس خدمات پس از فروش در بیمه ایران، تلاشهای زیادی صورت گرفته که یکی از آنها تفاهم نامه همکاری با شرکت ایران خورو است.

❇️ مدیرعامل بیمه ایران وفای به عهد در پاسخ به اعتماد مردم را یکی از اصول اساسی بیمه ایران عنوان کرد و افزود: به موجب این تفاهم نامه با همکاری شرکت ایران خودرو خدمات ویژه و خاصی به بیمه گذاران خود ارائه خواهیم کرد تا ضمن انتقال خودروهای خسارت دیده همچنین انتقال سرنشین این خودروها، بدون نیاز به مراجعه بیمه گذار به شعبات بیمه ایران در محل حادثه خدمات پرداخت خسارت انجام شود.

? مونسان مدیرعامل شرکت ایساکو نیز ارایه خدمات مشترک را در جهت افزایش سطح کیفی خدمات و ایجاد مزیت نسبی برای مشتریان مشترک موثر و ضروری دانست و گفت: وقتی یکی از بیمه گذاران بیمه ایران دچار حادثه می شود باید این اطمینان خاطر را داشته باشد که می‌تواند از درگاه های مجازی بیمه ایران همچنین شرکت ایران خودرو، سرویس‌های مورد نیاز خود را دریافت نماید.

? وی خدمات تعمیراتی، سرویس‌های ادواری، خدمات امداد جاده ای و خدمات بیمه ای را از جمله خدمات مورد ارائه به بیمه گذاران برشمرد و تاکید کرد: با استفاده از سرویسهای هوشمند مجازی بیمه ایران و شرکت ایران خودرو، زیان‌دیدگان و بیمه گذاران می توانند از طریق این سرویس ها، خدمات مورد نیاز خود را در محل حادثه در کمترین زمان ممکن و با کیفیت بالا دریافت نمایند.

? دکتر مقیمی مدیرعامل ایران خودرو نیز ضمن قدردانی از تلاش های رئیس کل بیمه مرکزی و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بیمه ایران اظهار امیدواری کرد پس از امضای این تفاهم نامه قدم های محکمتری در ارائه خدمات به مشتریان بیمه ایران و شرکت ایران خودرو برداشته شود تا مشتریان که فصل مشترک دو شرکت هستند بتوانند خدمات بیمه ای و خودرویی مورد نیاز خود را به راحتی دریافت نموده و در واقع ارزش‌آفرینی بیشتری برای مشتریان ایجاد شود.

? دکتر سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی نیز طی سخنانی موضوع این تفاهم نامه را موضوعی “ملی” بیان کرد و با اشاره به ضرورت خدمات رسانی مطلوب به همه بیمه گذاران، افزود: این تفاهم نامه می تواند به الگویی برای صنعت بیمه کشور تبدیل شود.

? دکتر سلیمانی ارائه خدمات آنلاین به مشتریان در زمان بروز حادثه را یکی از اهداف مهم این تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: همانطوری که صدور بیمه نامه به صورت آنلاین انجام می شود باید پرداخت خسارت نیز به همین شیوه انجام گردد تا بیمه گذاران و زیان‌دیدگان در اسرع وقت و با بهترین کیفیت خسارت خود را دریافت نمایند.

? رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه درسال ۱۳۹۸ از ۶۰ هزار میلیارد تومان پرتفوی صنعت بیمه کشور ۲۰ هزار میلیارد تومان مربوط به بیمه‌نامه‌های شخص ثالث بوده و یک سوم پرتفوی صنعت بیمه کشور را بیمه نامه های شخص ثالث تشکیل می دهد گفت: پیش بینی می‌شود که امسال نیز این نسبت برقرار باشد؛ از سوی دیگر ۲۵ میلیون خودرو در کشور تردد می کند که از این تعداد ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه توسط صنعت بیمه کشور تحت پوشش قرار گرفته که حدود ۵۰ درصد این بازار در اختیار بیمه ایران قرار دارد.

❇️ دکتر سلیمانی ضریب خسارت در بخش ثالث را در سال ۱۳۹۷، ۱۰۹ درصد و در سال ۱۳۹۸ ، ۱۰۴ درصد اعلام کرد و افزود: ضریب خسارت در بیمه نامه های شخص ثالث در کشور بالاتر از نرخ جهانی آن است و این امر موجب زیان بیمه گران خصوصا بیمه ایران که بیشترین تعداد بیمه نامه های شخص ثالث را دارد، شده است که باید برای آن چاره اندیشی گردد و از جمله این موارد، افزایش کیفیت خودروهای تولیدی در ایران است.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید